Logga in
Hem Varför Ekvist? Vilka har valt oss? Begär offert Ekvist - en helhetslösning för e-handel och logistik!

Varför skulle du välja Ekvist?

Ekvist vänder sig till dig som har en vision om handel på nätet. Vi tar hand om tekniken, logistiken och ekonomin för att du kan fokusera på att föra ditt varumärke framåt. Vi har erfarenhet av smått som stort - både i volymer och storlek på produkterna - och kan erbjuda dig ett bra upplägg som passar just din verksamhet:

Tekniken under huven

Ekvist är skriven i .NET och uppdateras kontinuerligt efter dina behov. Vi strävar efter enkelhet och du skall kunna uppdatera din webbshop med minimala kunskaper om HTML.

Ekvist administrerar du med ett enkelt gränssnitt där nya undersidor kan skapas lika enkelt som att skriva i en ordbehandlare. Söker du en funktion som inte finns? Du får snabbt en offert över arbetet, och du får fritt ta del av andra kunders tidigare beställningar.

Arbetet i praktiken

Plock och pack har varit vårat levebröd i över ett decennium. Vi jobbar med allt ifrån hängsmycken till pokerbord för 10 personer. Med riktigt bra avtal hos Posten och DHL kan vi snabbt och säkert ge kunden sin leverans - till en billig kostnad för dig.

Lagerpersonal kan även montera dina produkter åt dig innan leverans. Vi erbjuder också konsumenten utförlig info om orderhantering och leverans - komplett med kolli-ID för att spåra försändelsen.

Redovisning av försäljningen

Vi bokför alla transaktioner och du kan få preliminära rapporter av försäljningen i realtid. Med samarbeten med Kreditor och en egen inkassoverksamhet tar vi kreditrisken och ser till att du får betalt.

Genom rapportverktyget kan du också hålla koll på dina lagersaldon och förvarnas i tid när en produkt börjar ta slut. Du har automatiskt en förteckning av dina kunder och kan använda kirurgisk marknadsföring till specifika kundgrupper.

Övertygad?

Begär en offert!


Ekvist | Hästskovägen 12 | 813 33 Hofors | Tel 0290-76 76 76 | info@ekvist.se

Ekvist - e-handel och logistik