Logga in
Hem Varför Ekvist? Vilka har valt oss? Begär offert Ekvist - en helhetslösning för e-handel och logistik!

Vilka har valt att använda Ekvist?

Våra kunder är både stora och små. Med en grund i bokbranschen valde förlagen att erbjuda en webbhandelstjänst för sina produkter hos oss. Sedan öppnades dörrarna för andra varor. Nu har vi spikmattor, kläder och andra yogatillbehör, skönhetsprodukter, ekologiska designvaror såsom kuddar, bindor och förkläden, smycken samt pokertillbehör. Idag är vi distributör och grossist för ett stort spann varor - och vi har plats för dig med!


Vattumannen Bokhandel - www.vattumannen.se
Den största återförsäljaren av nyandlig litteratur inom Sverige har använt sig av oss för sin webbhandel sedan 2003. 2008 togs steget till Ekvist, och därmed är har de störst sortiment bland produkter under vårat tak.


Shaktimattan - www.shaktimattan.se
Under 2008 flyttade Shaktimattan in under vårat tak. Sedan dess har deras webbhandel ökat explosionsartat och logistiken och faktureringen sköts av oss. Vi är glada över att få samarbeta med en sådan populär produkt och det har visat vad vi klarar av i rena volymer.


Våra Partners - stora som små

Många förlag och producenter har valt att använda oss till komplement till sin övriga försäljning. Ekvist ger dem möjligheterna att sälja direkt till kund och undslippa logistik och enskild fakturering. Här hittar du ett flertal:

Sorgebearbetning - sorg.ekvist.se

MySpirit - www.myspirit.se

Respons Ability - www.responsability.se

Orangino - orangino.ekvist.se

Världsbild förlag - www.varldsbild.se

Hälsingehonung - www.halsingehonung.se

 

Ekvist | Hästskovägen 12 | 813 33 Hofors | Tel 0290-76 76 76 | info@ekvist.se

Ekvist - e-handel och logistik